Pages

Kopogtatócéduláját kéri a Jobbik

Tuesday, August 17, 2010


Ajánlószelvényével is támogassa a Jobbikot! Augusztus 16-ától 19-éig minden választópolgár megkapja állandó lakcímére a kopogtatócéduláját. Kérjük, hogy töltse ki, majd juttassa el nekünk!

A www.jobbik.hu/kopogtato weboldalon kiválaszthatja a megyéjét és megnézheti, hogy melyik kerületben/településen hol van kopogtatócédula-leadóhely.

Minden választópolgár több kopogtatócédulát kap. A helyi polgármesterjelöltek és képviselőjelöltek nevéről a helyi szervezetnél vagy a leadóhelyeken tud érdeklődni, de szórólapokon is tájékoztatni fogunk mindenkit az indulók személyéről ill. az információs központban is érdeklődhet. Budapest és a megyei jogú városok kivételével mindenki
kap egy harmadik, megyei közgyűléssel kapcsolatos ajánlószelvényt. Ha esetleg nem is indul jobbikos jelölt a településén, ezzel a fajta cédulával akkor is támogathatja a Jobbikot. Ilyenkor a jelölő szervezet neve egyszerűen Jobbik. Budapesten a harmadik kopogtatócédula a főpolgármester-jelöltnek szól, ezzel kérjük, Dr. Staudt Gábort támogassa.

A kitöltéshez szükséges személyi számot megtalálja a borítékban lévő választási értesítőn. Ha problémája támad a kitöltéssel, vagy érdeklődni szeretne a helyben induló jobbikos jelöltekről, kérjük keresse fel a helyi Jobbik-szervezet tagjait, akik készséggel segítenek vagy érdeklődjön információs központunkban:


Jobbik-iroda, Budapest, Villányi úti 20/a. (Nyitva tartás: H-P: 8-20,
SZO-V: 9-17, jobbik@jobbik.hu, Tel: 70/379 97 01, 70/379 97 02, 1/365-14-88)

Kérjük, gyűjtse össze környezetében és távolabbi ismerőseitől is! Köszönjük, ha támogatja közös célunkat: a radikális változás megvalósítását.

Segítségét köszönjük!

Jobbik Magyarországért Mozgalom


0 comments:

Post a Comment

Attention!
Comments using obscene language, or comments calling for hate and violence will be deleted.