Pages

Már csak ezer kopogtató hiányzik! - Kérjük, segítse ajánlószelvényével dr. Staudt Gábort, a Jobbik főpolgármester-jelöltjét!

Wednesday, September 1, 2010


Staudt Gábor, a párt jelöltje kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján arra kérte a két főpolgármester-jelöltnél több alternatívát óhajtó választókat, hogy a Jobbik számára adják le ajánlószelvényeiket a péntek délután 4 órai határidőig.

A politikus szerint ugyanis az LMP az eddigi nyilatkozatok alapján már esélytelen a főpolgármester-jelölésre, és nem szeretnék, ha a Jobbik sem tudna jelöltet állítani néhány száz ajánlás miatt. Staudt Gábor hangsúlyozta továbbá, hogy szerinte a demokrácia végét jelentené, ha a választók kizárólag a Fidesz és az MSZP jelöltjei közül választhatnának októberben.

A jobbikos képviselő úgy fogalmazott, hogy a kormánytöbbség a kis pártok mellett a közepes méretű szervezeteket is nagyon komoly fejtörés elé állította az ajánlószelvények gyűjtésére vonatkozó szabályok megváltoztatásával. A főpolgármester-jelöléshez ugyanis a korábbinál négyszer több ajánlószelvényt kell összegyűjteni fele annyi idő alatt, ráadásul a nyári szabadságolások alatt - emlékeztetett a politikus.

Staudt Gábor kérdésre válaszolva megjegyezte, hogy a fővárosi listával nem lesz probléma, és a párt polgármester-jelöltjeinek többsége is leadta már a szükséges számú ajánlószelvényt.

Mint ismeretes pénteken (szeptember 3-án) lejár a kopogtatócédulák gyűjtésére rendelkezésre álló idő. A legnagyobb feladat a főpolgármester-jelölti ajánlások összeszedése, hiszen 30 ezer darab cédulára van szükség, amit a nyári szabadságolások idején összegyűjteni komoly feladat, szükség van minden velünk szimpatizáló, nemzeti érzelmű ember aktív támogatására.

Kérünk tehát minden támogatónkat, aki még nem adta le ajánlószelvényét, mielőbb tegye meg, ezzel is elősegítve Budapesten a szebb jövő eljövetelét. Kérjük, buzdítsa budapesti rokonait és ismerőseit is, hogy támogassák dr. Staudt Gábort ajánlószelvényükkel, mert most mindenkinek a segítségére szükségünk van! Nekünk nincsenek milliárdjaink, nincsenek fizetett gyűjtő embereink, csak Önökre, magyar testvéreinkre támaszkodhatunk, csak Önökben bízhatunk.

Ajánlószelvényeiket leadhatják főbb állandó standjainknál, (Örs vezér tere, Blaha Lujza tér, Móricz Zsigmond körtér, Moszkva tér, Határ út, Szentlélek tér), de a leadóhelyek részletes listáját megtalálják a www.jobbik.hu címen is! Elérhetőségeink: 0670-379-9701, budapest@jobbik.hu.

Segítségüket előre is köszönjük!

Jobbik Budapesti Kampánystáb

0 comments:

Post a Comment

Attention!
Comments using obscene language, or comments calling for hate and violence will be deleted.