Pages

A diaszpóra figyelmébe: Egy gárdista édesanya gyermeke gyógykezelésére gyűjt

Sunday, January 27, 2013

Az Új Magyar Gárda Békés Megyei Gróf Tisza István Századának egy bajtársnője kér segítséget, kisgyermeke gyógykezelésére. Mindössze 5 db kezelésre van szükség, ami alkalmanként 150 000 ft.

Akár 500 ft (US$ 3) segítség is elegendő fejenként.

Tímea számlaszáma a következő:

OTP: 11773339-00342779

Alább olvasható az érintett levele:

Adjon az isten!

Nagy segítségre lenne szükségem. Kevés személy tudja, de Gyermekem súlyos agyvérzéssel született, ebből kifolyólag sok nehézségek vannak, rengeteg rehabilitáció, fejlesztés, viszont most a doktornő szerint elkezdődött az izomtónus merevség, ami külön torna, fejlesztés. Eddig meg tudtuk oldani a félretett pénzünkből, mára már csak az ingyenes rehab maradt, viszont így is minimum heti háromszor járunk szegedre, tehát ugyanott vagyunk, mintha helyben járnánk. Támogatást, útiköltség térítést még nem állapítottak meg.

Most akadt egy újabb fejlesztés, ami a dsgm módszeren megismert hölgy szerint nagyon jó, a kislánya 5 kezelést kapott,és 12 éves, jár, beszél, jól tanul. Ez viszont nagyon költséges, heti 150 ezer forintba került.

Amennyiben módotok van, kérlek, segítsetek Nekünk kupakokat gyűjteni, megpróbálok egy olyan céget keresni,aki esetleg a műanyag üvegeket és a papírokat is át venné tőlünk, ezzel is emelve az esélyt, hogy hamarabb tudom összegyűjteni a pénzt, mert minél fiatalabb az agy, annál nagyobb az esély a felépülésre.

http://www.neurorehab.hu/

(barikad.hu)

0 comments:

Post a Comment

Attention!
Comments using obscene language, or comments calling for hate and violence will be deleted.