Pages

"Jail release party" ended up in violence in Pusztakovácsi

Saturday, July 20, 2013There is a heavy police presence in Pusztakovácsi as tensions flared up in the municipality due to a brutal gypsy attack on a group of young Hungarians.

One local gypsy family held a "jail release party" to celebrate their relatives getting out of jail (Among these subhumans criminals are heroes, they look up to them; the jail release party is a regular feature of gypsy culture. These parties usually end up someone committing another crime as drunk gypsy criminals rampaging through towns attacking everyone whom they come across with).

A similar incident happened on July 14 in Pusztakovácsi. A horde of drunk gypsies who just got out of jail attacked four local Hungarian youths including a girl with beer bottles. All suffered serious injuries -- the young men suffered broken nose and the girl a broken cheekbone. After the attack the gypsies robbed them taking their belongings including their phones and money.

The next day, someone set fire to the house of a criminals (probably the criminals did it to divert attention from their criminal acts). Police then invaded the village to prevent clashes from erupting among the gypsies and the locals and pretended to launch an investigation.

Apparently, police are looking for the gypsy criminals, who went into hiding, but details of the investigation have not yet been released. All they have said that they were looking for a group of people on suspicion of vandalism, aggravated assault and robbery.

In the meantime, the shitstream media in close cooperation with the police controlled by the globalists doing their best to cover up the incident.

The local media except “Kapos” TV are stonewalling the case.

In the meantime members of the Hungarian guard visited the victims. This is their account of what happened.

Adjon az Isten Kurucok!

Pusztakovácsi. Tudjuk, hogy nagyon sokan várják a tényeket, mi is történt ezen a somogyi településen, annál is inkább, mivel a marcali sündőrség minden erejét latba vetve megpróbálja eltussolni az ügyet, mi több, úgy beállítani, hogy a kárvallottak a "szegény" cigányok voltak!

Ezért hát lementünk hármasban, Berkes Gáborral, a Jobbik kerületi szervezőjével, Szabó Sándorral, az ÚMGM somogy-zalai kapitányával egy kis környezettanulmányra. Nagy Sándor, helyi összekötőnk a találkozót az egyik sértett, Brigiék udvarában hozta össze. Eljöttek a többiek is, Adolf, Gábor és Tamás, akik szemmel láthatóan nagyon megszenvedték a támadást. Szinte egymás szavába vágva mesélték el annak a borzalmas estének a történetét.Míg ott voltunk és beszélgettünk, a rendőrjárőr többször is elfurikázott a ház előtt. Hallani lehetett, hogy rádión leadták a drótot:"itt vannak a gárdisták"! A beszélgetés végeztével, már éppen indulóban voltunk, amikor szembe jöttek velünk a rendőrök, mögöttük egy kis busznyi készenlétissel. De elkéstek. Alaposan megnyúlt az arcuk, amikor kiintegettünk nekik az autóból.

Az imént hívott az összekötőnk, Nagy Sándor, hogy a dzsipók költöznek a településről. A garázda szabadulóművészek természetesen még mindig bujkálnak. A dolog pikantériája, hogy a házat, melyben laktak (és amely megpörkölődött) bérelték. De milyen a cigány, még az albérletből is hasznot akar húzni. Eladták hát a házat egy másik cigánynak, aki elkezdte bontani. El lehet képzelni, hogy őrjöng most a tulajdonos.

Azt is tudnotok kell még, hogy a magyarverésről minden helyi sajtó hallgat. Ezért is bíznak bennetek a Pusztakovácsiak továbbra is. Csak a Kapos TV tudósított, azok is inkább a putri felgyújtását tartották szenzációnak. (Vajon kik gyújtották fel? Mert a srácok, elmondásuk alapján nem!)

A megvert, kifosztott sértetteknek csak a keresztnevét írtam le, mert félnek! Arcukat sem mutatják a fényképek, csak a cigányok által okozott sérüléseket. Ottjártunk óta a rendőrség minden idegen személyt igazoltat, bizonyára nem örülnek annak, ha fény derülne balfékségükre.
Köszönettel a Pusztakovácsiak nevében is,

TLT

Szebb jövőt!


(kuruc.info – hungarianambiance.com)

0 comments:

Post a Comment

Attention!
Comments using obscene language, or comments calling for hate and violence will be deleted.