Pages

Az eurovíziós dalverseny "kiteljesedése" - a "modern európaiság" perspektivái

Wednesday, May 14, 2014

A dalverseny utóbbi pár évének története már eddig is számos deviáns és botrányos próbálkozást hordozott, de az idei év áttörést jelentett, mivel az osztrák rém megjelenése egy új szintre emelte az európai fehér ember kipusztítására irányuló kísérleteket. A közizlés és a közerkölcs tudatos rongálásának rócsildi stratégái jelen esetben mintha egy kicsit elsiették volna a dolgaikat.

Nem tartották be a folyamatos kis lépések stratégiáját, és ennek a szörnyobjektumnak az előkészítés nélküli bevezetése pánikot és európai mértékű hányingert keltett a "morális piacokon". Úgy tűnik, mintha most először - természetesen a vérliberális vonal kivételével – az emberek szerte a kontinensen elgondolkodtak volna, hogy hová is vezethet mindez. Úgy tűnik, mintha most először nem vették volna "viccesre a figurát", és visszahőköltek volna a várható következményektől. Persze mindez még távol van a teljes kijózanodástól és a háttérben munkálkodó szándékosan romboló erők tényleges felismerésétől, de a reakciókat figyelve úgy látszik, sokan észrevételezték, hogy Conchita megjelenése és főleg győzelme már nem lehet a véletlen műve. És számos balos fórumon is találkozhatunk azzal a meglepő jelenséggel, hogy "leugatják" az összeesküvés-elméletekről értekező liberális ügynököket.

Összességében tehát az "elsőbálos" Conchita bevezetése kicsit gyurcsányosra sikeredett. Többet vitt, mint hozott, mivel a kétségtelen romboló ereje mellett jókora kijózanodást is okozott. A deviancia és a genderizmus egyik központi rendezvényévé avanzsált dalfesztivál is új megvilágításba került az idei meghökkentő eseményekkel.

Az előttünk álló éveket átgondolva - amolyan Fábry-módra - játsszunk el a jövőbeni győztes produkciókkal kapcsolatban a lehetséges forgatókönyvekkel. Milyen "szuperprodukciók" vihetik el a pálmát a következő években?

2015, Bécs:
A nyertes szlovák hermafrodita énekes letolt nadrággal egy WC-kagylón ülve énekel a bóbitás pingvinek megmentéséről és az önbeporzás nagyszerűségéről. Nagydolgának elvégzését a kagylóba szerelt kamerák és lézershow segítségével kísérhetjük figyelemmel. A New York Times az ősi emberi naturizmus és a művészi önkifejezés szakrális összefonódását emeli ki a produkció kapcsán. A verseny története során először alakítanak ki a nézőtéren X-nemű szektort, valamint hagyományos és mesterséges drogzónát.

2016, Pozsony:
A győztes román hegyipásztor versenyző - akinek a feje gyermekkorában sajnálatosan fél napra beszorult egy Dacia motorházába - szoprán hangon jódlizva magáévá tesz egy kecskét. Az ünneplő sajtó kiemeli a szinkronitás és a drámaiság magas szintjét, és csodálattal adózik az egyéni szabadság dimenziói transzhumán kiterjesztésének. A zoofíliai társaságok bélyeget bocsátanak ki az esemény alkalmából.

2017, Bukarest:
A 107 éves ukrán versenyzőnő csasztuskás dallamokra ringatózva egy kalasnyikovval kielégíti a színpad közepén álló Lenin-szobrot, majd a szám végén a nézők közé lő. A liberális sajtó ezt "érett művészi kifejezésmódnak" titulálja, bár szerintük egy kézigránát használata még adekvátabb lehetett volna. A produkció előadása során lövés ér számos nézőt és a verseny bedrogozott műsorvezetőjét, de a lapok szerint a művészi önkifejezés szabadságának eszméje messze túlmutat a földhözragadt önsajnáltatáson.

* * *

2024-ben az Európai Egyesült Államok kormánya az eurovíziós fesztivált túlzott konzervativizmusa és a nemzetek rendeleti úton történő megszüntetése miatt betiltja. Azon európai polgárokat, akik nem tartoznak valamely deviáns kisebbséghez, letartóztatják. A javíthatatlan és társadalomra veszélyes heteroszexuálisokat Oroszországba toloncolják. Állampolgárságot csak a különféle lombikprogramokban születettek kaphatnak. A természetes úton születetteket és a tisztán fehér bőrűeket rendellenes származásúaknak minősítik, és genetikai átalakító programokhoz irányítják. Csak a 90-es IQ alatti, nemi jelleg nélküli, halványan áttetsző félbarna bőrű, keverék polgárok lehetnek a Haladó Népi Közösség teljes jogú tagjai. A többieket a Szövetségi Biztonsági Szolgálat - elsősorban a kazár genetikai haplotípushoz tartozó - tagjai állandó megfigyelés alatt tartják.


Felhagyva a további "félkomoly" vizionálással, azt mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy ami ma még lehetetlen őrületnek tűnik, az sajnos korunkban már másnapra valósággá válhat. Az előzőekben elképzelt események semmivel sem irracionálisabbak, mint például a sztálini vagy pol-poti rendszer valóságos történései.
Conchitának kétségkívül megvan az az előnyös tulajdonsága, mint a mi Turbó Ferkónknak, nevezetesen, hogy egyáltalán nem zavarja az a tény, hogy az emberek 90%-a undorodik tőle. Fürdik a sikerben, és nem is sejti, hogy a hatalmas média és politikai nyomás miként fogja széttörni az életét. Ez azonban legyen az ő dolga, hiszen tudatosan vállalta fel ezt a szerepet.

Vajon sikerült e már a közerkölcsöket olyan mélyre rántani, hogy ezt a mostani "forradalmian" sokkoló próbálkozást újabb förmedvények sorozatos erőltetése követheti?

Reméljük, hogy a párizsi tiltakozás (egyneműek házassága ellen) szelleme továbbterjed a kontinensen, és nem lesz életképes ez a morális pestis. Reménykedjünk abban, hogy a gonosz nem kerekedik felül Európán. Hogy van az európai emberekben annyi józanság és önvédelmi készség, hogy ilyen aljas és sunyi módszerekkel nem lehet eltiporni, és kihalás közbeni összekeverésre ítélni a vén kontinens népét.

Legalább olyan veszélyeztetett faj lettünk, mint az elefánt, és többségünk a nagy ormányos naivitásával nézi és véletlennek gondolja a vészjósló eseményeket. Rövidlátó módon még mindig rasszizmusról, fasizmusról és egyéb agymosott szlogenekről szól a közbeszéd.

Pedig lassan letelik a 22. óra, és a 23-ba fordul a mutató.

Nincs már túl sok idő a cselekvésre.

Szende Péter

2 comments:

Anonymous said...

The Globalists are utilizing sophisticated psychological - social techniques to destabilize traditional European society - Frankfurt School Cultural Marxism (normalize deviance, traditional society is deprecated), Saul Alanski (Rules for Radicals - 12 rules for radicals), neuro-linguistic programming, applied behavior psychology and social "shock". The good news is - they are exposing themselves, their agenda and undermining their authority.

'Lift the skirt’ campaign urges French schoolboys to skip trousers for a day

rt.com/news/159000-france-schoolboys-skirts-equality/

Nantes education authorities have launched a 'Lift the Skirt' campaign to support gender equality. Under the campaign, male students and teachers of 27 public schools are invited to wear skirts on May 16, sparking controversy in the western French city.

The idea to swap trousers for skirts in a stand against sexism originated from pupils themselves, and was sanctioned by the city's school authorities and therefore by the Ministry of Education, the Local reported.

Those who prefer not to bare their legs have the option of wearing a sticker which says, “I am fighting against sexism, are you?”
Although the campaign was staged in 20 schools last year, the anti-sexism initiative has caused a stir on social media and among local Nantes groups which are planning a protest on 'Lift the Skirt,' or 'Ce que soulève la jupe' day.

French political activist Frigide Barjot, known for her stance against same-sex marriage and LGBT adoption, shared the campaign's press release on twitter and asked the country's minister for education, Benoit Hamon, if girls should be wearing beards.
“We’ll do any old nonsense in the name of equality,” Olivier Vial, president of the conservative UNI party, said. “This move is inspired by the Day of the Skirt, whose original aim was to allow women to express their femininity in environments where it was often difficult. But this is just denying feminine and masculine identity.”

The news comes just days after Thomas Neuwirth, a singer from Austria, won the Eurovision song contest while performing as bearded drag queen Conchita Wurst.

Earlier this year, France was involved in an education brawl over the teaching of gender theory. Almost half the country's pupils were absent from primary schools in January after hoax text messages were sent to parents warning that there were plans to teach children how to masturbate. Pretending to have been sent by the Equality and Reconciliation Association, the messages referred to the 'ABCD of Equality in School' initiative.

Anonymous said...

The puppet, fool "journalists" - using the term loosely, amplify a few street spectacle clowns into a non-existent "movement". This fool doesn't know if she is coming or going. I wonder what "agency" is funding her propaganda.

Filmmaker Kitty Green on exposing Femen

www.cbc.ca/q/blog/2014/04/30/filmmaker-kitty-green-on-exposing-femen/

Post a Comment

Attention!
Comments using obscene language, or comments calling for hate and violence will be deleted.